USB Elektrische Handschoenen met Halve Vingers

Original price was: €50.00.Current price is: €24.99.

Aanbieding!

USB Elektrische Handschoenen met Halve Vingers

Original price was: €50.00.Current price is: €24.99.

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Houd je handen altijd warm

Ervaar het comfort van de Ortorex handschoenen met halve vingers en elektrische verwarmingstechnologie. Ze zullen je perfecte metgezellen zijn in de koude tijd.

Handig ontwerp
Onze handschoenen laten je vingertoppen onbedekt. Je kunt elektronische apparaten vrij gebruiken zonder ze uit te doen.
Gemakkelijk op te laden
De Ortorex verwarmde handschoenen worden gevoed met een USB-kabel. U kunt ze aansluiten op uw computer, powerbank of USB-adapter.
Zacht materiaal
Hoogwaardige stof voelt heerlijk aan op je huid en veroorzaakt geen jeuk.
Handig ontwerp

Onze handschoenen laten uw vingertoppen onbedekt. U kunt elektronische apparaten vrij gebruiken zonder ze uit te doen.

Gemakkelijk op te laden

De Ortorex verwarmde handschoenen worden gevoed met een USB-kabel. U kunt de kabel aansluiten op uw computer, powerbank of USB-adapter.

Zacht materiaal

Hoogwaardige stof voelt heerlijk aan op je huid en veroorzaakt geen jeuk.

4.78
9 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. H***e (geverifieerde koper)

  België

  Ik heb me nooit gerealiseerd hoeveel warmte kan helpen bij ongemak in mijn handen totdat ik deze verwarmde handschoenen gebruikte. Geweldige oplossing en een geweldig product dat lang meegaat.

 2. J****a (geverifieerde koper)

  België

  Warmte op een heel nieuw niveau! Deze handschoenen hebben me geholpen om met mijn pijnlijke artritis om te gaan. Met deze handschoenen kan ik mijn dag comfortabel voortzetten, zelfs in mijn kille kantoor. Ik kan me niet voorstellen weer zonder deze handschoenen te moeten leven!

 3. E*****h (geverifieerde koper)

  België

  De warmte van deze handschoenen helpt echt bij de flexibiliteit van mijn gewrichten. Ik ben echt dankbaar voor deze innovatie! Ik wou dat ik deze jaren geleden al had gehad…

 4. A***a (geverifieerde koper)

  België

  Geweldig product! Ik heb onlangs een operatie aan mijn hand gehad en deze handschoenen hebben geholpen om de stijfheid en pijn tijdens het herstelproces te verlichten.

 5. K***a (geverifieerde koper)

  België

  Voor mijn werk moet ik veel typen en deze handschoenen hebben mijn carpale tunnelsymptomen aanzienlijk verbeterd door mijn handen warm te houden. Een dikke duim omhoog voor dit innovatieve product!

 6. D***k (geverifieerde koper)

  België

  Deze USB-handschoenen met verwarming zijn een complete spelbreker. Door mijn slechte bloedsomloop heb ik al jaren koude handen en dit product biedt eindelijk verlichting. Gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief, ik kan ze niet genoeg aanbevelen.

 7. L***e (geverifieerde koper)

  België

  Ik gebruik sinds een maand USB-handschoenen met verwarming; geloof me, ze zijn geweldig. Het is niet makkelijk om met carpaal tunnel syndroom te leven, maar deze handschoenen zijn kalmerend en comfortabel.

 8. J****n (geverifieerde koper)

  België

  Een vriendin die ook last heeft van een slechte bloedsomloop door diabetes stelde deze USB-handschoenen voor, en ik ben zo blij dat ze dat gedaan heeft! Ik kan nu eindelijk thuis werken zonder constant mijn handen te moeten verwarmen. Absoluut een aanrader!

 9. R****k (geverifieerde koper)

  België

  Ik heb deze handschoenen gekocht om het ongemak van mijn artritis te verlichten en ze doen wonderen! Ze houden mijn handen warm en pijnvrij, zelfs in de winterkou. Een aanrader voor iedereen die net zo lijdt als ik.