Borstmassageapparaat voor Borstvoeding

Original price was: €68.00.Current price is: €44.98.

Aanbieding!

Borstmassageapparaat voor Borstvoeding

Original price was: €68.00.Current price is: €44.98.

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Verhoog moeiteloos je melkproductie

Ervaar het gemak van borstvoeding geven met de Ortorex lactatiemassage. Het stimuleert een snellere melkstroom, waardoor je minder lang hoeft te voeden. Dit must-have apparaat voegt gemak toe aan de verzorging voor elke borstvoedende moeder.

Instelbare intensiteit

Je kunt de kracht van ons massageapparaat eenvoudig aanpassen aan jouw comfortniveau.

Waterdicht materiaal

De Ortorex borstmassager kan gemakkelijk gewassen worden. Het blijft altijd hygiënisch en veilig in gebruik.

Lange levensduur van de batterij

Eén keer opladen is voldoende voor vele sessies, zodat je minder vaak hoeft op te laden. Ons apparaat biedt een praktische en efficiënte oplossing voor drukke moeders.

4.80
10 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. A****y (geverifieerde koper)

  België

  Zo blij dat ik in dit product heb geïnvesteerd. Het is zeer gebruiksvriendelijk en uiterst effectief. Bevordert een betere melkstroom. Super heilzaam voor zowel mij als mijn baby!

 2. E***A (geverifieerde koper)

  België

  Dit product is een echte levensredder! Ik werk en ik had moeite om genoeg melk voor mijn baby te kolven. Dit massageapparaat heeft mijn productie aanzienlijk verhoogd. Een echte aanrader!

 3. E***a (geverifieerde koper)

  België

  Het borstvoedingsapparaat is een integraal onderdeel van mijn voedingsroutine geworden. Meer melk in minder tijd! En ik voel me meer ontspannen. De levensduur van de batterij is goed, maar zou beter kunnen.

 4. M***a (geverifieerde koper)

  België

  Ik twijfelde eerst, maar na gebruik kan ik zeggen dat het echt werkt! Het is perfect om de melkvoorraad te verbeteren en het ongemak tot een minimum te beperken.

 5. O***e (geverifieerde koper)

  België

  Ik wou dat ik van dit product had geweten toen ik mijn eerste kind kreeg! Het is zo’n redder in nood geweest voor mijn pasgeborene, het helpt om stuwing te verminderen en mijn voorraad te verhogen. Ik raad het ten zeerste aan!

 6. N****h (geverifieerde koper)

  België

  Ik waardeer echt wat deze kleine stimulator voor me heeft gedaan, maar ik wou dat de instructies duidelijker waren. Maar toen ik het eenmaal onder de knie had, heeft het zeker een verschil gemaakt in mijn borstvoedingsproces.

 7. N****i (geverifieerde koper)

  België

  Wat een geweldig product. De resultaten zijn uitstekend en het heeft pijnlijke innestelingen voorkomen. Ik voel me nu zekerder over het geven van borstvoeding. Het geld waard

 8. K****a (geverifieerde koper)

  België

  Dit massagetoestel heeft me geholpen om een goede melkstroom te behouden, waardoor ik me geen zorgen meer hoef te maken over een lage voorraad. Het is makkelijk te gebruiken en heel comfortabel, in tegenstelling tot sommige andere producten op de markt!

 9. C***y (geverifieerde koper)

  België

  Ik ben zo opgelucht dat ik dit borstvoedingsapparaat heb gevonden. Het heeft me geholpen bij veelvoorkomende borstvoedingsproblemen zoals mastitis en verstopte melkkanalen. Ik kan mijn pasgeborene nu comfortabel voeden.

 10. H***y (geverifieerde koper)

  België

  Ik ben zo blij met dit apparaat. Het stimuleert mijn melkproductie en vermindert ook het ongemak tijdens de eerste borstvoedingsdagen. Een must-have voor nieuwe moeders!