Ketonenademmeter voor Ketogeen Dieet

39.98

Aanbieding!

Ketonenademmeter voor Ketogeen Dieet

39.98

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Krijg betrouwbare ketonresultaten in slechts één ademhaling!

Besluiten om ketogeen te gaan eten is niet alleen een beslissing om op dieet te gaan. Het kan een verandering van levensstijl zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je het goed doet, gebruik dan de Ketonenademmeter voor ketogeen dieet om te meten of je lichaam wel of niet op het dieet reageert en bij te blijven met je fysieke en gewichtsverliesdoelen.

Ketose is een stofwisselingsproces dat optreedt wanneer het lichaam vet begint te verbranden voor energie omdat het niet voldoende koolhydraten heeft om te verbranden. Tijdens dit proces produceert de lever chemische stoffen die ketonen worden genoemd. Deze tester is ontworpen voor nauwkeurige meting van je ketonenniveau. Het meet ketose door gewoon in het instrument te blazen. De ketonenademmeter is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om het ketonenniveau te testen.

 width=

Eenknopsbediening maakt het apparaat eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners. Druk gewoon op de aan/uit-knop en begin binnen enkele seconden met het testen van ketonen. Het testresultaat wordt weergegeven op het scherm met een van de drie LED-indicaties. Aflezing van o.o met groen licht betekent dat u zich niet in ketose bevindt (blister “N”), 0,01 aflezing met oranje licht geeft aan dat u zich in lichte ketose bevindt), en de aflezing van meer dan 0,01 met rood licht betekent dat u zich in een gemiddelde of hogere ketonenzone bevindt (blister “Y”). De ketonenmeter wordt geleverd met 4 reserve mondstukken om te vervangen en het testen praktisch en hygiënisch te houden om je vrienden en familie te testen. Onhandige bloed- of urinetests zijn niet nodig. De nauwkeurige resultaten zijn klaar in slechts 10 seconden.

✔️ ZEER NAUWKEURIG – Veel nauwkeurigere methode dan ketonenstrips testen.

✔️ EENVOUDIG GEBRUIK – Eén keer ademen en binnen 10 seconden heb je de resultaten.

✔️ COMPACT & DRAAGBAAR – Een eenvoudige methode voor analyse van de ketonconcentratie altijd en overal.

 

4.63
16 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. R****d (geverifieerde koper)

  België

  De ademhalingsmeter werkt geweldig. Gemakkelijk te gebruiken. Ik zou het iedereen aanraden.

 2. S***a (geverifieerde koper)

  België

  Goed product, maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan een bloedtest op ketonen

 3. K****e (geverifieerde koper)

  België

  Dit apparaat is handig, maar las een paar keer niet nauwkeurig

 4. S***s (geverifieerde koper)

  België

  Werkt geweldig, zorg er alleen voor dat je de test hebt uitgevoerd en hem hebt schoongemaakt en gebruikt zonder erin te blazen voordat je hem voor het eerst gebruikt, lees de instructies.

 5. M***a (geverifieerde koper)

  België

  Ongelooflijk gebruiksgemak, zeer nauwkeurig elke keer. Ik controleer hiermee 1-2 keer per dag mijn ketonen en ik ben er dol op

 6. C***a (geverifieerde koper)

  België

  Als je op zoek bent naar de meest nauwkeurige ademhalingsmonitor voor ketonen op de markt, zoek dan niet verder. Niet alleen heb ik zelf gezien dat hij nauwkeuriger is dan andere monitors, maar hij is ook betaalbaar, wat zo belangrijk is voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. De mensen achter het product zijn ongelooflijk

 7. T***h (geverifieerde koper)

  België

  Het is een geweldig product. Het helpt me regelmatig in ketose te blijven. Ik controleer het ongeveer drie keer per dag om het zeker te weten. Werkt geweldig en is eenvoudig te gebruiken.

 8. I***u (geverifieerde koper)

  België

  Het werkt naar behoren en is gemakkelijk te gebruiken.

 9. S***r (geverifieerde koper)

  België

  Echt goed, werkt goed en lijkt net zo nauwkeurig als de urinetests. Gebruiksvriendelijk en efficiënt

 10. M***h (geverifieerde koper)

  België

  Mijn favoriete ketonenmeter om mijn ketonen te testen. Hij is erg gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en zeer betaalbaar. Ik raad het ten zeerste aan.