Eenvoudig Vasten voor Vrouwen

Original price was: €9.10.Current price is: €4.55.

Aanbieding!

Eenvoudig Vasten voor Vrouwen

Original price was: €9.10.Current price is: €4.55.

Niet op voorraad

Email me when stock available

Beschrijving

Geef je stofwisseling een boost en ontgrendel je slanke & jeugdige lichaam door nog meer te eten

Heb je genoeg van fad diëten die je een hongerig en uitgeput gevoel geven? Gemakkelijk vasten biedt een wetenschappelijk onderbouwde aanpak om je te helpen je doelen voor gewichtsverlies te bereiken zonder af te zien van het eten waar je van houdt. Met de stapsgewijze begeleiding zul je al in de eerste paar weken van ons programma vooruitgang zien. Zeg vaarwel tegen de lange uren in de sportschool zonder resultaat. Werk slimmer, niet harder!

Verbeterd gevoel van eigenwaarde
Snel resultaten zien zal je zelfbeeld verbeteren. Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je voelt je beter over jezelf. Met deze instelling is de kans groter dat je je aan je afslankplan houdt en het gewenste resultaat bereikt.
Eenvoudig te volgen
Gemakkelijk vasten biedt een eenvoudige en beheersbare benadering van gewichtsverlies. Je kunt vooruitgang boeken terwijl je geniet van je favoriete eten. Geen giswerk meer of moeite om op schema te blijven - ons e-boek biedt je een eenvoudige en gemakkelijke weg naar succes.
Duurzaam gewichtsverlies
Ons e-boek is erop gericht je te helpen je gewichtsverlies op de lange termijn te behouden. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je weer aankomt.
Lichamelijke gezondheid

Afvallen vermindert je risico op chronische aandoeningen zoals hartaandoeningen, diabetes type 2 en hoge bloeddruk.

Verhoogd metabolisme

Een verbeterde stofwisseling helpt je niet alleen om sneller af te vallen, maar verbetert ook je mentale helderheid, focus, slaapkwaliteit en immuunsysteem.

Meer energie

Als je begint af te vallen en een gezondere levensstijl aanneemt, zul je merken dat je productiviteit en uithoudingsvermogen een flinke boost krijgen.

4.86
7 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 7 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. B****a (geverifieerde koper)

  België

  Ik ben 50 jaar oud, doe al 4 maanden aan Eenvoudig Vasten en ben in die tijd meer dan 20 kg afgevallen! Ik ben op verschillende momenten in mijn leven afgevallen en aangekomen, maar sinds de menopauze is het veel moeilijker om af te vallen. Dit boek heeft me enorm geholpen! Ik ben extra gaan sporten voor meer effect en ik kan mijn ogen niet geloven! Dames, het zal jullie lukken, het belangrijkste is om erin te geloven en niet op te geven! Ik wens iedereen toe dat ze in harmonie komen met zichzelf en hun lichaam!

 2. N****e (geverifieerde koper)

  België

  Ik heb geworsteld met afvallen omdat ik om gezondheidsredenen niet kan sporten. Toch is het me gelukt om met dit boek binnen 3 maanden ongeveer 20 kg af te vallen! Wat ik het leukste vind, is dat ik nu minder trek heb en nog steeds eet wat ik lekker vind. Ik raad dit boek zeker aan iedereen aan!!

 3. C*****n (geverifieerde koper)

  België

  Ik heb een slechte gewoonte van stress eten…. Je kunt je voorstellen dat het onmogelijk is om af te vallen met deze gewoonte… Tenminste, dat dacht ik vroeger! Het boek legt duidelijk en beknopt uit hoe vasten je stofwisseling, je hongergevoel, je bloedsuikerspiegel en je hersenen beïnvloedt. Ik gebruik het nu twee weken en ben al 3 kg kwijt! Het kan soms moeilijk zijn, maar het boek geeft ook tips over wat je moet doen als je klaar bent om op te geven. Al met al is het boek geweldig, ik raad het iedereen aan, vooral degenen die gestrest zijn!
  P.S. Ik kijk naar de foto’s van de andere recensies en bewonder ze gewoon! Geweldig gedaan allemaal, ik hoop binnenkort ook mijn foto aan deze recensie toe te voegen. 🙏

 4. B****a (geverifieerde koper)

  België

  Ik heb al een miljoen diëten geprobeerd en ik viel altijd af of zag geen resultaat. Ik moet eerlijk zijn, met dit boek had ik het ook bijna opgegeven. Iedereen in de recensies schreef over resultaten in een maand, en ik bleef 1,5 maand op hetzelfde gewicht. Tegen het einde van de tweede maand begon ik vooruitgang te zien en besloot ik door te gaan! Dus, regel nummer 1 – geef niet op! Ik ben nog ver verwijderd van mijn droomlichaam, maar de resultaten zijn al zichtbaar (op de foto zie je de veranderingen na 4 maanden). Ik heb het boek gedeeld met mijn vriendinnen en nu zijn we allemaal samen aan het afvallen tegen de zomer van 2023 ahah.

 5. K****n (geverifieerde koper)

  België

  Ik ben 25, het is 1,5 maand geleden dat ik het boek las en je kunt het resultaat zien op de foto. In de beschrijving staat dat je kunt afvallen zonder te sporten, maar ik heb toch gesport. Ik ben hetzelfde blijven eten als voorheen, alleen met een nieuwe methode. Ik wil nog 10 kg afvallen. Aan alle anderen, ik wens jullie succes! Jullie kunnen dit!

 6. S****a (geverifieerde koper)

  België

  Ik hou van de manier waarop dit boek is geschreven, alles is zo duidelijk en redelijk. Het is fijn om te weten wat je doet en waarvoor je het doet. Ik heb het nooit langer dan twee weken uitgehouden op een dieet, maar nu volg ik deze gids al een maand en ben ik al 8 kilo kwijt, wat voor mij een enorme vooruitgang is! Ik zal deze recensie over een maand bijwerken.

 7. A**e (geverifieerde koper)

  België

  Ik heb dit boek nog niet uit, maar ik heb al veel nieuwe en interessante dingen geleerd! Alles wordt duidelijk uitgelegd, er zijn geen ingewikkelde recepten of eindeloos voedsel wegen en calorieën tellen (wat heb ik hier veel tijd aan verspild, en allemaal voor wat….). Ik heb geen tijd om naar de sportschool te gaan en al die lekkere salades te maken6 en daarom heb ik dit boek gekocht. Ik ben 2 kg afgevallen in twee weken, wat voor mij een goed resultaat is! Ik zal mijn recensie na een maand bijwerken.


Deze site is geen onderdeel van de TikTok website of ByteDance Ltd. Verder wordt deze site op geen enkele wijze onderschreven door TikTok. TIKTOK is een handelsmerk van ByteDance Ltd.