⏰Utverkoop eindigt 28.04. ⏰ 50% KORTING + Gratis verzending

Beste Hoofdkussens voor Zijslapers

Wat Alle Zijslapers Moeten Weten Over het Krijgen van een Goede Nachtrust en het Vermijden van Nekpijn, Schouderpijn en Heuppijn!

Ontdek Hoe u Maximale voordelen Kunt Krijgen … & Minimale Pijn … van Slapen Op Je Zij …

Er is lang gedacht dat op je rug liggen de optimale slaaphouding is, maar recentelijk zijn onderzoekers begonnen met het ‘zingen van de lof’ van het slapen op je zij.

De potentiële voordelen van slapen op je zij waar onderzoekers snel op hebben gewezen, zijn onder meer:

  • Minder pijn in gewrichten en onderrug
  • Minder snurken
  • Mogelijk betere gezondheid van de hersenen
  • Verbeterde darmgezondheid

Dat zijn indrukwekkende voordelen! Laten we ze snel van dichtbij bekijken.

  • Pijn – onderzoekers zeggen dat als je goed op je zij ligt, de slaper de druk op je onderrug en andere gewrichten kan verminderen, waardoor je minder pijn hebt en beter slaapt.
  • Snurken – onderzoekers zeggen dat snurken meer voorkomt als je op je rug slaapt. Op je zij slapen kan ook de effecten van slaapapneu verminderen, een ernstige aandoening waarbij de ademhaling wordt verstoord en die kan leiden tot een aantal ernstige gezondheidsproblemen zoals diabetes, hartaanvallen en cognitieve problemen.
  • Gezondheid van de hersenen – wetenschappers zeggen nu dat op je zij slapen ook de algehele gezondheid van de hersenen kan bevorderen. De reden hiervoor is dat de zijligging het makkelijker maakt om afvalstoffen uit de hersenen te verwijderen, waardoor de kans op de ziekte van Alzheimer afneemt.
  • Darmgezondheid – Een ander groot voordeel van zijslapen is een betere darmgezondheid. In zijligging kan het spijsverteringsstelsel beter functioneren dan wanneer je op je rug ligt. Dit kan leiden tot minder brandend maagzuur, constipatie en een opgeblazen gevoel.

Maar Kan op Je Zij Slapen Schouder-, nek- en Heuppijn Veroorzaken?

Het korte antwoord is “ja, dat kan” als je niet goed ligt. De sleutel tot het voorkomen van een pijnlijke schouder, nek of heup is het gebruik van het juiste soort kussen.

Een goed kussen houdt je ruggengraat in lijn en zorgt ervoor dat je je gewicht goed kunt verdelen over de zijkant van je lichaam in plaats van het te veel te concentreren op één gebied – zoals je schouder.

Als je bijvoorbeeld een slecht kussen gebruikt dat je hoofd te laag houdt, komt er te veel gewicht op je schouder te liggen en kun je daar pijn krijgen.

Als je te hoog corrigeert en een kussen of kussens gebruikt die te hoog zijn, kun je natuurlijk pijn in je nek krijgen.

Idealiter wil je een goed, stevig kussen dat je hoofd recht houdt in lijn met je schouders.

Als je een zijslaper bent en pijn hebt in je nek, schouder, rug of heup, dan zijn er kussens die je kunnen helpen die pijn te verlichten.

Hier Zijn 4 Soorten Kussens Die Zijslapers Kunnen Helpen om Zonder Pijn Te Slapen

1. Voorgevormd Cervicaal Kussen Geheugenschuim voor Zijslapers (Nekpijn)

Met een strategisch ergonomisch ontwerp helpt dit kussen je hoofd, nek en schouders te ondersteunen en comfort te bieden, zodat je ruggengraat horizontaal is en je gewicht gelijkmatig verdeeld.

Het kussen is zorgvuldig ontworpen om je hoofd in een natuurlijke slaaphouding te plaatsen en heeft inkepingen waardoor je gemakkelijk je arm onder het kussen kunt leggen. Het is speciaal gemaakt om het gebied van je rug tussen je schouderbladen te ondersteunen en overmatige belasting van je nek te voorkomen.

Het komt erop neer dat dit kussen speciaal is gemaakt om je elke nacht in een ononderbroken slaap te helpen!

Klik hier om dit kussen te krijgen

2. Orthopedisch Kniekussen voor Zijslapers (Rug- & Heuppijn)

Door dit orthopedische kussen tussen je knieën te plaatsen, breng je je ruggengraat in lijn en verlicht je rug- en heuppijn.

Dit specifieke kussen wordt geleverd met een band die het op zijn plaats houdt (bij je boven- of onderbeen) voor zachte ondersteuning wanneer je in een zijwaartse slaaphouding ligt.

Dat betekent dat je niet meer in de lakens hoeft te zoeken naar een zoekgeraakt kniekussen. Je kniekussen beweegt met je mee om je heupen en houding perfect uitgelijnd te houden, zodat je beknelde zenuwen, ischias en gewrichtspijnen in de ochtend kunt vermijden.

Met dit kussen kun je een einde maken aan wakker worden met een pijnlijke rug!

Klik hier om dit kussen te krijgen

3. Driehoekig Wigkussen voor Zijslapers (Nek- en Schouderpijn)

Dit wigvormige kussen is ontworpen om meer steun te bieden aan je nek en schouders en meer specifiek om je lichaam in een perfecte neutrale positie te brengen.

Slapen in deze houding verbetert de bloedsomloop, verlicht drukpunten en vermindert ademhalingsmoeilijkheden. Daarom heeft het gebruik van dit kussen de volgende voordelen: minder snurken, minder nekpijn, minder schouderpijn, minder zure reflux en nog veel meer.

Enkele andere manieren waarop je dit kussen kunt gebruiken zijn: om schuin te slapen voor een betere ademhaling, om achterover te leunen en tv te kijken, om onder de knieën te leggen voor een betere doorbloeding van de benen en om op je schoot te leggen om een laptop of tablet vast te houden.

Klik hier om dit kussen te krijgen

4. Zwangerschapskussen voor Zijslapers (Niet Alleen voor Zwangerschap – Ondersteunt Rug, Heupen, Knieën, Nek en Hoofd)

Dit kussen is ontworpen om je hele lichaam te wiegen en te ondersteunen, zodat je minder hoeft te woelen en te draaien, je nek, schouders, rug en heupen in balans blijven en je een goede nachtrust hebt.

Het kussen kan gemakkelijk in verschillende vormen worden gegoten om ondersteuning te bieden waar dat nodig is – bijvoorbeeld om de benen omhoog te leggen voor een betere bloedcirculatie. Het is ook geweldig om te lezen, tv te kijken, te rusten, borstvoeding te geven en voor andere activiteiten.

Dit U-vormige kussen kan gemakkelijk alle andere kleine kussens op je bed vervangen en geeft je een comfortabele en goede nachtrust!

Klik hier om dit kussen te krijgen

Een groot voordeel van al deze kussens is dat ze traagschuim bevatten!

Hoofdkussens kunnen verschillende vullingen hebben, zoals latex, pluis, vezels en traagschuim.

Om nacht na nacht voor de best mogelijke ondersteuning te zorgen, raden we traagschuim ten zeerste aan.

Traag rebound traagschuim biedt comfort en ondersteuning voor een optimale slaaphouding en het keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Je kunt erop rekenen dat traagschuim niet doorzakt of dun wordt in het midden zoals andere kussens wel doen. Traagschuim verliest zijn vorm niet – je kunt erop rekenen dat het urenlang ondersteuning biedt.

Door het juiste hoofdkussen met traagschuim te kopen, kun je ervoor zorgen dat je pijnloos op je zij slaapt!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jessica
Jessica B.
Held voor klantgeluk
Vragen hebben?
Onze bekroonde klantenservice staat voor u klaar
Email ons: [email protected]

Medische Disclaimer


De medische toestand van elk individu verschilt, en het gebruik van onze producten is niet gegarandeerd 100% doeltreffend voor iedereen.

Als u te maken heeft met een klinische ziekte of chronische pijn, raadpleeg dan uw arts voor medisch advies over uw medische toestand.

Elk product met 20% korting
Je korting verloopt over:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0