Babyfoon Wi-Fi Beveiligingscamera

Oorspronkelijke prijs was: €44.99.Huidige prijs is: €29.97.

Aanbieding!

Babyfoon Wi-Fi Beveiligingscamera

Oorspronkelijke prijs was: €44.99.Huidige prijs is: €29.97.

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Houd je kleintje in de gaten, waar je ook bent

Wees gerust met de Ortorex babyfoon! Met kristalheldere audio en video voel je je dichter bij je kind op afstand. Ons apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat garant voor langdurig gebruik. Het kan worden aangesloten op een hotspot, zodat je ook toezicht kunt houden als er geen Wi-Fi is.

Breed bereik
De camera kan 355° draaien, waardoor je een volledig zicht hebt op de kamer van je kind.
Twee-weg communicatie
De Orotrex babyfoon is uitgerust met een luidspreker en een microfoon. Je kunt op afstand tegen je kind praten en het kalmeren, wat het gevoel van veiligheid vergroot.
Toegang op afstand
Beheer je monitor overal vandaan met je smartphone. Dankzij cloudopslag kun je video-opnames online opslaan om ze later te bekijken.
Nachtzicht

Houd je kind zelfs in het donker in de gaten. Met deze functie kun je hun activiteiten in de gaten houden zonder hun slaap te verstoren.

Bewegingssensor

Het apparaat stuurt waarschuwingen naar je smartphone wanneer het beweging detecteert in de babykamer.

Handig ontwerp

De Ortorex-babycamera past op elke standaardschroefaansluiting. Hij kan eenvoudig worden versteld, zodat je de babykamer optimaal kunt zien.

Meer redenen om van ons product te houden
Duurzaam
Gebruiksvriendelijk
Draagbaar
Draadloos
Specificaties
Stroomvoorziening:
110-240V
Stroomverbruik:
5W
Bedrijfstemperatuur:
14-140°F (-10-60°C)
Bereik panbeweging:
0-360°
Bereik kantelbeweging:
'-10-180°
IR-afstand:
32.8-49.2 feet (10-15 m)
Lens:
3.6 mm
Resolutie:
3MP
Ondersteunde mobiele systemen:
Android, IOS
4.75
13 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. K****n (geverifieerde koper)

    België

    Ik ben onder de indruk van deze camera. Het is geweldig om realtime toezicht te hebben met een scherpe videokwaliteit. Hij is compact en valt niet op in de kamer. Ik zou hem zeker aanraden aan andere ouders!

  2. A***n (geverifieerde koper)

    België

    Deze camera heeft mijn verwachtingen overtroffen met zijn kwaliteit en prestaties. De helderheid van de video is uitstekend en de meldingen op de app komen op tijd. Ik vind het geweldig dat ik hem ook kan gebruiken om mijn huisdieren in de gaten te houden als de baby slaapt. Een geweldig multifunctioneel apparaat.

  3. C****r (geverifieerde koper)

    België

    Ik was echt verrast door deze camera! Hij is erg goed. De installatie was supergemakkelijk en duurde maar een paar minuten. Het geeft me veel gemoedsrust dat ik de camera kan draaien en met mijn kleintje kan praten. Een echte aanrader.

  4. B***k (geverifieerde koper)

    België

    Deze babycamera werkt geweldig! Het kostte me wat tijd om door de app te navigeren, maar het is niet slecht als je het eenmaal onder de knie hebt. De camera heeft een goed bereik en werkt zelfs op afstand. Zou hem opnieuw kopen en aanbevelen aan anderen.

  5. H***y (geverifieerde koper)

    België

    Zeer eenvoudige installatie. De beeldkwaliteit is goed genoeg. De camera kan draaien, waardoor ik een volledig zicht op de kamer heb. De app is gebruiksvriendelijk en maakt het monitoren heel eenvoudig. Wat een geweldige investering voor ons huis!

  6. A****y (geverifieerde koper)

    België

    Ik heb deze camera gekocht om mijn kleintje in de gaten te houden terwijl ik klusjes in huis doe. De twee-weg audio functie is een levensredder, ik kan met mijn baby praten en hem kalmeren zonder in de kamer te zijn. Een fantastisch product waar ik elke dag op vertrouw!

  7. D***n (geverifieerde koper)

    België

    Deze camera werkt erg goed en was gemakkelijk te installeren. Het geeft een geweldig beeld, zelfs ’s nachts! Ik voel me veel veiliger nu ik weet dat ik mijn baby op elk moment kan controleren met mijn telefoon. Ik raad deze camera ten zeerste aan voor elke ouder die gemoedsrust wil.

  8. L****y (geverifieerde koper)

    België

    De installatie van deze camera was eenvoudig en snel en hij werkt perfect. De camera is stevig en goed gebouwd. We konden er niet blijer mee zijn. Zeker de moeite waard!

  9. M***e (geverifieerde koper)

    België

    Voor een eerste ouder is deze camera een zegen geweest! Ik ben onder de indruk van de mogelijkheid om de camera op afstand te kantelen en te draaien, waardoor elke hoek van de kamer van mijn baby wordt bekeken. De nachtzichtfunctie is zeer betrouwbaar en duidelijk.

  10. R***k (geverifieerde koper)

    België

    Deze camera heeft veel te bieden – heldere video, nachtzicht en tweewegaudio. Het is echt handig om mijn baby in de gaten te houden. Soms zijn er vertragingen bij bewegingswaarschuwingen, maar dat is een klein probleem. Over het algemeen is het een betrouwbare en effectieve oplossing voor babybewaking.