Ruimtecapsule Luchtbevochtiger Draagbare Diffuser

Oorspronkelijke prijs was: €44.97.Huidige prijs is: €29.99.

Aanbieding!

Ruimtecapsule Luchtbevochtiger Draagbare Diffuser

Oorspronkelijke prijs was: €44.97.Huidige prijs is: €29.99.

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Geniet van frisse lucht waar je ook bent

De Ortorex luchtbevochtiger is een geweldige keuze om het algehele welzijn te verbeteren. Het bevochtigt de lucht en voegt een esthetische sfeer toe aan de kamer.

Een boost voor welzijn
Onze luchtbevochtiger helpt de luchtkwaliteit te verbeteren en vermindert het risico op allergieën en ademhalingsproblemen.
Verjongd uiterlijk
Los het probleem van een droge huid op met de Ortorex luchtbevochtiger. De verbeterde lucht maakt de huid zachter, gladder en stralend.
Uniek ontwerp
Deze luchtbevochtiger brengt een vleugje creativiteit in het interieur. Hij straalt ook een zachte gloed uit, wat bijdraagt aan de sfeer van je leefruimte.
Stille werking

De Ortorex luchtverfrisser zal je kamer effectief bevochtigen zonder geluid te maken.

Automatische uitschakeling

Zodra het water op is, wordt onze luchtbevochtiger uitgeschakeld. Deze functie bespaart energie en verlengt de levensduur van het apparaat.

Compact formaat

Klein en lichtgewicht, neemt niet veel ruimte in.

Meer redenen om van ons product te houden
Draagbaar
Gemakkelijk Te Gebruiken
Opladen Via USB
Duurzaam
4.79
14 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. P***a (geverifieerde koper)

    België

    Onze peuter slaapt beter met deze schattige luchtbevochtiger in zijn kamer. Het is stil genoeg om hem niet te storen en hij is ook gefascineerd door het ontwerp!

  2. D****e (geverifieerde koper)

    België

    Wij vinden dit geweldig. Het ontwerp brengt vreugde bij mijn zoon met een obsessie voor ruimte. Ik vind het geweldig dat hij ermee kan spelen terwijl het zijn kamer bevochtigt. Het enige nadeel is dat het licht te fel is om ’s nachts te gebruiken.

  3. G**a (geverifieerde koper)

    België

    Ik ben dol op deze draagbare diffuser! Het astronautenontwerp maakt het uniek en de verbetering van de luchtvochtigheid in mijn huis is merkbaar.

  4. J**n (geverifieerde koper)

    België

    Wat een charmante luchtbevochtiger! Het zachte, rustgevende licht in combinatie met de efficiëntie maakt het perfect voor mijn slaapkamer. Een echte aanrader!

  5. T***e (geverifieerde koper)

    België

    Leuk en functioneel. Het vult de kamer met frisse lucht en het hele gezin is dol op het speelse astronautenontwerp. Bedankt!

  6. W***l (geverifieerde koper)

    België

    Dit kleine apparaatje is geweldig in het toevoegen van vocht aan mijn droge kamer. Het werkt stil en het ontwerp van het ruimteschip is verrassend leuk! Zou het aanbevelen

  7. M***a (geverifieerde koper)

    België

    Deze luchtbevochtiger is stil maar krachtig. Geen droge lucht of verstopte neus meer en het astronautenontwerp tovert altijd een glimlach op mijn gezicht. Beste impulsaankoop ooit!

  8. K***e (geverifieerde koper)

    België

    Dit astronautenontwerp voegt een grillig tintje toe waarvan ik niet wist dat ik het nodig had… Superleuk. Makkelijk te gebruiken en bij te vullen. Lijkt stevig en duurzaam

  9. L****s (geverifieerde koper)

    België

    Dit is een heel schattige kleine luchtbevochtiger. Als astmapatiënt heb ik er al snel de voordelen van gezien. Mijn verstopte neus is minder geworden en mijn slaap is verbeterd. Een echte aanrader!

  10. K***a (geverifieerde koper)

    België

    Mijn kinderen zijn er helemaal blij mee! Hun kamer is nu leuker en gezonder. Het heeft een zacht licht dat de nachtrust niet verstoort.