Ortorex™ Slippers met Massagebodem

Original price was: €60.00.Current price is: €29.98.

Aanbieding!

Ortorex™ Slippers met Massagebodem

Original price was: €60.00.Current price is: €29.98.

Check zeker de maat in onzeMaattabel
Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Kom tot rust bij elke stap

De Ortorex pantoffels kalmeren je vermoeide voeten in enkele minuten. Hun innovatieve ontwerp verandert een gewone wandeling in een ontspannende ervaring. Trek ze aan en de stress van de dag smelt weg!

Flexibel
Deze pantoffels volgen elke stap en bieden superieur comfort. Ze buigen en draaien met gemak en zorgen voor onbeperkte bewegingsvrijheid.
Duurzaam
De Ortorex pantoffels zijn gemaakt van sterke materialen en zijn bestand tegen dagelijks gebruik. Na verloop van tijd blijven ze in goede staat.
Lichtgewicht
Onze pantoffels geven je het gevoel alsof je op lucht loopt. De lichtgewicht constructie voorkomt vermoeidheid van de voeten, zodat je ze langere tijd kunt dragen.
Voetmassage

Deze pantoffels zijn ontworpen met een getextureerde onderkant om je voetspieren te stimuleren. Ze helpen de bloedsomloop te verbeteren en stress te verlichten. Geniet van de therapeutische voordelen en ervaar ontspanning als nooit tevoren!

Schokdemping

De Ortorex pantoffels voor thuis hebben een dempend effect en verminderen de druk op de voeten.

Antislip zool

Onze massageslippers bevorderen de veiligheid omdat de buitenzool het risico op vallen minimaliseert. Trappen, tegels of houten vloeren - je kunt met vertrouwen op elke ondergrond lopen.

Maattabel
  • Om je voeten op te meten voor schoenen:
  • 1. Ga op blote voeten staan met je hiel tegen de muur.
  • 2. Plaats een liniaal op de vloer parallel aan je voet met het uiteinde van de liniaal tegen de muur.
  • 3. Vind de lengte vanaf de muur tot het uiteinde van je langste teen.
SizeUSUKEUFoot length
cminch
36-375.5437239.06
38-396.5538249.44
40-4186.540259.84
42-4397.541.52610.23
44-45108.542.52710.63
4.75
16 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. B****y (geverifieerde koper)

    België

    Ik heb brede voeten met eeltknobbels en ik werk op mijn voeten. Als ik thuiskom van het werk, kies ik liever voor deze accupressuurpantoffels dan voor gewone platte pantoffels. Ze zijn flexibel, stabiel en erg ontspannend. Ik zou ze iedereen aanraden.

  2. M****e (geverifieerde koper)

    België

    Ik geniet echt van deze pantoffels en draag ze als schoenen voor in huis. Mijn enige klacht is dat de zool vuil opneemt als een magneet. Maar ze zijn gemakkelijk te wassen en te drogen te hangen. Nog steeds het geld waard.

  3. L*a (geverifieerde koper)

    België

    Ik heb deze sloffen gekocht voor mijn opa die artritis heeft. De vreugde op zijn gezicht als hij ze aantrekt is onbetaalbaar. De massagefunctie is perfect voor zijn pijnlijke voeten. Het is een fantastische aankoop!

  4. J**n (geverifieerde koper)

    België

    Ik kan niet geloven dat ik zo lang zonder deze heb geleefd! Deze pantoffels zijn erg comfortabel. Ik kan niet meer terug naar gewone pantoffels nadat mijn voetzolen bij elke stap gemasseerd worden. 10/10!

  5. E****n (geverifieerde koper)

    België

    Geweldige pantoffels. Zacht en licht maar makkelijk om te dragen. Ze geven een massage-effect maar niet te veel dat het pijn doet. Precies op maat.

  6. T****r (geverifieerde koper)

    België

    Ik ben echt dol op deze slippers. De rubberen nopjes voelen heerlijk aan op de zolen als je loopt of staat. Je kunt er gemakkelijk in lopen omdat ze niet te broos zijn en dus geen misstappen veroorzaken. Heel comfortabel, bedankt!

  7. S**e (geverifieerde koper)

    België

    Ik kocht deze massageslippers uit nieuwsgierigheid en het was een geweldige keuze. De masserende onderkant is als een mini-voetspa. Absoluut geweldige slippers! Aanbevolen.

  8. A****y (geverifieerde koper)

    België

    Deze pantoffels zijn als de hemel voor mijn gestreste voeten. Ze zijn comfortabel en de massagefunctie verlicht de spanning in mijn voeten. Ik heb er veel baat bij gehad om ze in huis te dragen na lange dagen op het werk. Een echte aanrader!

  9. J***s (geverifieerde koper)

    België

    Ik heb deze impulsief gekocht en het bleek de beste impulsaankoop te zijn! Ik vind het heerlijk hoe de massagefunctie een geruststellend effect heeft op mijn voeten terwijl ik loop. Geweldige uitvinding!

  10. S***a (geverifieerde koper)

    België

    Deze massageslippers zijn erg fijn en ik draag ze elke dag. In het begin voelden ze hard aan en kon ik ze alleen met sokken dragen, maar na verloop van tijd worden ze zachter en comfortabeler.